24/7 HYDRAULIEK SERVICE

WIJ STAAN ALTIJD PARAAT

Storing? Wij staan voor je klaar

24uur hydrauliek service is van groot belang wanneer er een storing ontstaat en deze direct opgelost moet worden. Van der Linden Hydrauliek bied u deze snelle service 24 uur, 7 dagen per week. Uiteraard gaat onze service verder dan het leveren van een goede hydrauliek slang. Zaken als deskundig advies, levering op tijd, voldoende voorraad en bereikbaarheid staan bij mij ook hoog in het vaandel.

Service staat voor dienstverlening. Deze dienstverlening kan ik leveren door de zorgen over uw machinepark uit handen te nemen. Dit houd in dat wij voor uw machines of voertuigen een periodiek onderhoudsplan kunnen maken.

Direct hulp nodig?

Van der Linden Hydrauliek bied u deze snelle service 24 uur en 7 dagen per week.
Bent u geïnteresseerd in wat Hans van der Linden Hydrauliek service & Onderhoud voor u kan betekenen?

Bel ons op: 06 51 36 82 89 of stuur een mail naar: info@vanderlindenhydrauliek.nl

ONZE KENNIS

Inmeten & assembleren van hydraulische slangen is een vak apart.

Het inmeten en assembleren van hydraulische slangen is een vak apart. Omdat ik hier ruim 15 jaar ervaring in heb kan ik dit snel en vakkundig voor u verzorgen.

Deze klus bespaard u veel tijd en u heeft de garantie dat alles goed op elkaar aansluit. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het inmeten? neem dan contact met ons op.

Hans van der Linden is de specialist op het gebied van hydrauliek service en onderhoud op locatie zowel voor storingen als complete projecten.

Contact Informatie

Weegschaal 20
3328 PD, Dordrecht
Nederland

06-51368289
info@vanderlindenhydrauliek.nl